Narodni Radio BIH

Report

Report


Reviews

0 %

User Score

0 ratings
Rate This

Descriptions:

Narodni Radio BiH Zenica FM 93.4  Uživo

Slušate  Narodni Radio BiH Zenica  Uživo preko Interneta!Narodni Radio BiH Zenica Uživo, Bosanska radio stanica uživo.  Narodni Radio BiH Zenica Uživo, narodna muzika, folk muzika

Informacije o Radio Stanici

  • Ime Radio Stanice : Narodni Radio BiH Zenica
  • Zanr: Narodna Muzika, Folk Muzika
  • Websajt: Narodni Radio BiH Zenica
  • Informacije: Radio uživo iz BiH, Slušate online stream, Bitrate: 128 kbps.

O Radio Stanici:

Narodni radio ističe se iz mase s pažljivo odabranom narodnom muzikom, kratkim lokalnim i sportskim vijestima te kreativnim reklamama. Osnovan je 2014. godine kao prvi moderno formatiran FOLK radio na Balkanu. Narodni je muzički radio sa lokalnim vijestima, reklamama i drugim govornim sadržajima.

Narodni radio Zenica je najslušaniji radio u centralnom dijelu Bosne i Hercegovine. Krajem 2018. godine pokrenuta je i druga stanica Narodnog radija, Narodni radio Tuzla koji je dostupan u gotovo cijelom Tuzlanskom kantonu. U 2020. godini pokrenut je i Narodni radio Sarajevo koji je svakim danom sv epopularniji u glavnom gradu BiH.

Narodni radio BiH je dio TNT Grupacije koju čini 7 radio stanica, 4 TV kanala i mrežu portala. Svi naši mediji pokrivaju lokalno djelovanje i imaju jaku povezanost s ljudima, pomoći će vam da ostvarite nevjerojatne marketinške rezultate.

Glavna prednost 3 lokalne stanice i načina na koji Narodni radio BiH emitira program je što se stvara baza lojalne publike i bolja povezanost s slušateljima. Sve to dovodi i do bolje iskoristivosti budžeta, jer s lokalnim oglašavanjem maksimalno iskorištavate vaš budžet.

Naziv i brend “Narodni radio” je vlasništvo TNT Grupacije i kao takav je zaštićen međunarodnim pravom pri Institutu za Intelektualno vlasništvo BiH. 

Narodni Radio BiH Zenica FM 93.4 Uživo

Narodni Radio BiH
Narodni Radio BiH