Naxi House Radio

Report

Report


Reviews

100 %

User Score

2 ratings
Rate This

Descriptions:

Naxi House Radio Uživo

Slušate Radio Naxi House Uživo preko Interneta! Radio Naxi House Uživo, Srpska radio stanica uživo. Radio Naxi House Uživo, zabavna muzika, pop muzika

Informacije o Radio Stanici

  • Ime Radio Stanice : Radio Naxi House
  • Zanr: Zabavna Muzika, House Muzika,
  • Websajt: Radio Naxi House
  • Informacije: Radio uživo iz Srbije, Slušate online stream, Bitrate: 128 kbps.

Naxi radio, najslušanija beogradska radio stanica, osnovan je 1994. godine, a od 2011. formiran je Naxi media tim koji, pored radija, obuhvata i Naxi portal i Naxi digital – prvu mrežu digitalnih radio stanica u Srbiji.

Naxi radio, najslušanija beogradska radio stanica, osnovan je 1994. godine, a od 2011. formiran je Naxi media tim koji, pored radija, obuhvata i Naxi portal i Naxi digital – prvu mrežu digitalnih radio stanica u Srbiji.

Naxi radio osnovan je 29. novembra 1994. godine i veoma brzo se našao na samom vrhu liste najslušanijih stanica, zahvaljujući, pre svega kvalitetnoj pop i soft rock muzici. Moglo bi se reći da je u pravom trenutku pronašao taj „prostor“ koji je nedostajao na medijskoj (a pre svega radijskoj) sceni Srbije.

Uvek stremeći boljem, kvalitetnijem i sadržajnijem programu, Naxi radio je, uz pomoć stručnih konsultanata, ali pre svega zahvaljujući ogromnoj volji i viziji i sopstvenim resursima, postao prva domaća radio stanica formatizovana po najvišim standardima koji su se u tom trenutku primenjivali u Engleskoj, Sjedinjenim Američkim Državama, Holandiji, Nemačkoj, Mađarskoj….

Naxi House Radio Uživo

Radio Naxi House
Radio Naxi House