OK Radio Vranje

Report

Report


Reviews

100 %

User Score

2 ratings
Rate This

Descriptions:

OK Radio Vranje Uživo

Slušate OK Radio Vranje Uživo preko Interneta! OK Radio Vranje Uživo, Srpska radio stanica uživo. OK Radio Vranje Uživo, zabavna muzika, pop muzika, muzika iz 80-ih

Ok radio je radio stanica sa prostora Juga Srbije koji sa svojim radom počinje još davne 1995. godine, u drugoj polovini septembra a njegovi počeci se ne pamte po nekom velikom uspehu među slušaocima. S obzirom na to da se radio program svodio isključivo na muzičkim emisijama odnosno muzičkom programu, nisu mogli tako brzo da napreduje. Nedostatak informativnih sadržaja je predstavljao najveći problem u razvitku ove radio stanice. Kada se nakon četiri godine, od početka rada OK radija, promenila rukovodeća postavka, nastupile su i mnoge druge promene. Pre svega, uveden je program informativnog karaktera, koji se pokazao neophodnim za dalji rad radio stanice. Stalnim usavršavanjem novih saradnika, novinara i drugih članova ovog radio tima, postiže se veliki pomak u razvoju ovog radio emitera. Postaje lider među sredstvima javnog informisanja na prostorima Južne Srbije.

OK radio danas

Ono što karakteriše ovog radio emitera i što ga izdvaja u moru drugih je upravo urbani programski sadržaj koji nudi. Fokusiran je isključivo na zabavnu muziku veselih 80tih ali se pored toga takođe emituju i aktuelni hitovi zabavne muzike. Njihov tim konstantno radi na pribavljanju svežih, relevantnih informacija koje se odnose na Južnu Srbiju i aktuelna dešavanja na području oština ovog dela zemlje. Sve ovo čini da već zadnjih 10 godina, OK radio predstavlja najslušaniju radio stanicu na prostoru Južne Srbije. Za današnji  uspeh ovog radio emitera zaslužne su i donacije raznih organizacija širom sveta.

Najpoznatije emisije na OK radiju

Kvalitet OK radija leži pre svega u bogatom programskom sadržaju, a tim urednika svakodnevno teži poboljšanju i unapređivanju sadržaja koji se nudi. Kada je u pitanju program informativnog karaktera tu su emisije „Dnevnik“ koji se emituje jednom dnevno, zatim „Vesti“ koje se emituju na svakih sat vremena, a tu su i kratke „Flesh vesti“ koje su na programu na svakih pola sata. Informativni tim OK radija se trudi da verno, objektivno i pravovremeno prenese svakodnevna dešavanja iz opština Južne Srbije, a tako i iz zemlje i sveta.

Kada su u  pitanju emisije zabavnog karaktera tu je „Jutarnji program“ ili „Jutro sa Saletom“ sa početkom u 7 časova. Emisija ima za cilj da pomogne slušaocima da radni dan započnu puni dobre energije i dobrog raspoloženja uz motivacione priče i kvalitetnu zabavnu muziku. „Šetalica“ je autorska emisija koju vodi Jasmina Stošić i koja se emituje svakog radnog dana između 11 i 14h. Ovde se obrađuju svakodnevne životne teme, dešavanja na ulicama grada i mnoge druge svakodnevne teme običnih ljudi, a sve to propraćeno je kvalitetnom stranom i domaćom zabavnom muzikom. „Nepotrebno znanje“ je emisija koju vodi Goran Jovanović a koja se naizgled bavi nepotrebnim stvarima, međutim, ovde se mogu saznati najneverovatnije i najzanimljivije informacije.

Muzičke emisije, koje se emituju različitim danima, su „EuroTOP 44“ koju vodi Željko Milovančev, zatim „Naftalin“ – emisija o muzici predivnih 80tih godina i „Muzički lanac“ koju vodi Goran Jovanović.

Informacije o Radio Stanici

  • Ime Radio Stanice : OK Radio Vranje
  • Zanr: Zabavna Muzika, Pop Muzika,
  • Websajt: OK Radio Vranje
  • Informacije: Radio uživo iz Srbije, Slušate online stream, Bitrate: 128 kbps.

OK Radio Vranje Uživo

OK Radio Vranje
OK Radio Vranje

Leave your comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *