Radio 021

Report

Report


Reviews

0 %

User Score

0 ratings
Rate This

Descriptions:

Radio 021 Novi Sad Uživo

Slušate Radio 021 Novi Sad Uživo preko interneta.  Radio 021 Novi Sad 92.2 MHz FM Uživo, zabavna muzika, pop muzika

Informacije: Radio uživo iz Srbije, Slušate online stream, Bitrate: 128 kbps.
Websajt radio stanice: www.021.rs

O Radio Stanici:

Radio 021 je novosadska radio-stanica osnovana 1997. godine i može se slušati na lokalnoj frekvenciji 92,2 MHz. Čuje se u regionu južne Bačke, delovima srednje Bačke, srednjeg Banata i Srema, a ima daleko najveći uticaj na javnost Novog Sada i okoline.

Prema istraživanjima slušanosti koje redovno sprovodi agencija Ipsos Strategic marketing, 021 je od osnivanja do danas najpopularnija stanica u Novom Sadu i okolini i najslušanija u populaciji starijoj od 25 godina.

SEENAPB mreža, koja je okupljala privatne radio stanice iz devet država, dodelila je 2007. godine Radiju 021 specijalno priznanje za najbolji lokalni radio u Jugoistočnoj Evropi.

Radio 021 je član Asocijacije nezavisnih elektronskih medija (ANEM) i jedan od osnivača udruženja radio-stanica RAB Srbija.

Radio 021 – Novosadski Informativni Radio

Radio 021 je društveno odgovorni medij na kome slušaoci ne dobijaju servirane vesti i poruke političare, već i kritički osvrt na promene i pojave u društvu. Usredsređen je na događaje, programe i probleme lokalne zajednice grada Novoga Sada i promoviše vrednosti građanskog društva.

Kako je sve počelo?

Prva muzička numera emitovana na talasima Radija 021 u junu 1997. godine bila je pesma „Satisfaction“ benda Rolling Stones. Ekonomska nezavisnost je od prvih dana bila prioritet ove radio stanice na frekvenciji od 92,2 MHz i danas je 100% u vlasništvu svojih zaposlenih. Odlukom RRA, Radio 021 je 2008. godine dobio dozvolu da emituje svoj program osam godina; početkom 2016. obnovljena im je dozvola za rad za narednih osam godina.

Programska šema

Svakog radnog dana od 7 do 11 sati, slušaoci Radija 021 bude se i započinju svoj dan uz Copeta i njegovo „Razlabavljivanje“.  Nakon toga, od 11 do 16 sati, stanovnici vojvođanske prestonice dobijaju korisne servisne informacije kao i vodič za kulturna, sportska i humanitarna dešavanja u njihovom gradu od Marine Divljak, voditeljke popodnevne radijske emisije Radija 021 „Marina k’o Marina“.  Svake nedelje u nekoliko termina izvanredni novinarski tim, Antonela Riha i Miloš Milić, vodi slušaoce kroz sve vesti i informacije u vezi sa odnosima Srbije i Evropske Unije u emisiji „EU info vesti“. Ipak, najdugovečnija i najpoznatija emisija koja se emituje na Radiju 021 is studija u Pragu je, naravno, Radio Slobodna Evropa – Ponoćni dnevnik.

Radio 021 Novi Sad 92.2 MHz FM Uživo

Radio 021 Novi Sad 
Radio 021 Novi Sad