Radio JAT

Report

Report


Reviews

100 %

User Score

1 rating
Rate This

Descriptions:

Radio JAT Beograd FM 90.2 Uživo

Slušate Radio JAT Beograd  Uživo preko Interneta!  JAT Radio Beograd Uživo, Srpska radio stanica uživo.  JAT Radio Beograd Uživo, zabavna muzika, pop muzika

Informacije o Radio Stanici

  • Ime Radio Stanice : JAT Radio Beograd
  • Zanr: Zabavna Muzika, Pop Muzika,
  • Websajt: JAT Radio Beograd
  • Informacije: Radio uživo iz Srbije, Slušate online stream, Bitrate: 128 kbps.

Radio Jat (ćirilica na srpskom jeziku: Radio Jat) je radio stanica u Srbiji i bila je podružnica nacionalnog avioprevoznika Jat Airvais koji posluje u gradskom području Beograda. Radio stanica je prodata „Happi media compani“. Stanica je i dalje partner nacionalnog prevoznika i odlučeno je da naziv ostane isti umesto da ga menja.

Radio Jat je osnovan 1. aprila 1999. godine i radi na 95,7 MHz u gradskom području Beograda. To je urbana, informativna, muzička i komercijalna radio stanica. Takođe je od 2005. uspeo da se emituje širom Srbije na 102,7 MHz.

Nagrada Radio Head dodeljuje se kompanijama koje su doprinele turizmu, a u proteklih godinu dana Radio Jatu je dodeljeno dva puta.

Prema poslednjim rezultatima rejtinga prikupljenim u junu 2006. godine, Jat je peta najslušanija radio stanica u Beogradu. Zauzima 13. mesto u Beogradu za najslušaniju radio stanicu mlađe generacije (u starosnoj grupi od 16 do 25 godina) i 11. je najslušanija radio stanica u Srbiji.

Krajem 2006. godine, radio stanica je prodata „Happi media group“. Kao rezultat toga, predstavljen je novi logo i veb stranica.

Radio Jat je 1. septembra 2009. godine dobio dozvolu za emitovanje programa od Republičke radiodifuzne agencije Srbije (RRA). Plejlista se sastoji od srpske pop muzike i ažuriranja vesti svakog sata. Emitovanje se može čuti na 90,2 MHz u Beogradu i preko interneta. Novi vlasnik je Radio TDI, takođe iz Beograda.

Radio JAT Beograd FM 90.2 Uživo

Radio JAT
Radio JAT