Radio Kanal M

Report

Report


Reviews

0 %

User Score

0 ratings
Rate This

Descriptions:

Radio Kanal M Paraćin Uživo

Slušate Radio Kanal M Paraćin Uživo preko Interneta! Radio Kanal M Paraćin Uživo, Srpska radio stanica uživo. Radio Kanal M Paraćin Uživo, zabavna muzika, pop muzika

Emitovanje programa započeto je 27. septembra 1997, sa kote Čukara pored Paraćina. Od juna 2015. program naše televizije je dostupan preko digitalnih pradajnika na Crnom vrhu i Rudniku (kanal 26), a može se pratiti u većem delu Pomoravlja i Šumadije, kao i u delovima centralne, istočne i zapadne Srbije. Pored terestrijalnog emitovanja, naš program je distribuiran putem kablovskih operatera do korisnika u centralnoj Srbiji.
Program TV Kanal M čine sopstvena produkcija i preuzeti programski sadržaji. U saradnji sa Informativnom službom opštine Paraćin, svakog dana objavljujemo najvažnije vesti iz ovog dela Srbije. U skladu sa odobrenim projektima sufinansiranja usluga informisanja, izveštavamo o događajima i u drugim opštinama Pomoravskog i Rasinskog okruga. Našu produkciju čine i reportaže, snimci muzičko-scenskih manifestacija i sportskih događaja, specijalizovane emisije iz studija o poljoprivredi, zaštiti životne sredine i dr.
Sarađujemo sa brojim distributerskim kućama iz Srbije i regiona, čime obezbeđujemo kvalitetne i aktuelne programske sadržaje različitih formi i žanrova, pretežno na srpskom jeziku. Članica smo asocijacije regionalnih televizija Nova mreža, u okviru koje programski sarađujemo sa TV stanicama iz Vojvodine, zapadne i južne Srbije, kao i sa područja grada Beograda.
Kanal M ima značajnu referentnu listu klijenata koji su koristili, odn. koriste usluge oglašavanja u našem programu. Opredeljeni smo za profesionalno izveštavanje, visoke standarde produkcije i komercijani pristup tržištu koji obezbeđuje finansijsku samoodrživost našeg poslovanja.
Otvoreni smo za nove ideje, unapređenje društveno odgovornog poslovanja i, posebno, za mlade, dinamične i talentovane ljude koji žele da sa nama podele odgovornost i izazov obavljanja medijskih poslova.

Informacije o Radio Stanici

  • Ime Radio Stanice : Radio Kanal M Paraćin
  • Zanr: Zabavna Muzika, Pop Muzika,
  • Websajt: Radio Kanal M Paraćin
  • Informacije: Radio uživo iz Srbije, Slušate online stream, Bitrate: 128 kbps.

Radio Kanal M Paraćin Uživo

Radio Kanal M
Radio Kanal M