Radio Pingvin Beograd

Report

Report


Reviews

70 %

User Score

3 ratings
Rate This

Descriptions:

Radio Pingvin Beograd Uživo

Slušate Radio Pingvin Beograd Uživo preko Interneta! Radio Pingvin Beograd Uživo, Srpska radio stanica uživo. Radio Pingvin Beograd Uživo, zabavna muzika, pop muzika

Pridrzavajuci se slogana „Najvise Muzike!“, radio Pingvin Beograd ti je omogucio da uzivas u najvise domace muzike, bez prekida i voditeljskih upadica.

Radio Pingvin Beograd – „Najviše Muzike“

Prisutan već 25 godina na beogradskoj radijskoj sceni, Radio Pingvin je nadaleko čuven i slušan u prestonici Srbije. Pod sloganom „Najviše muzike“, ova radio stanica pruža slušaocima baš to, nepogrešiv izbor popularne domaće folk i pop muzike, kao i strane hitove.
Reč dve o istorijatu

U jesen 1991. kada je osnovan, Radio Pingvin je bio zamišljen kao muzički radio. Međutim, oko ove radio stanice okupile su se mnoge radijske i televizijske zvezde koje su želele da na ove talase prenesu i deo svog autorskog stvaralaštva. Emisije Oblak u bermudama, Šest lakih komada i 1001 noć radio „Pingvina“, kao i voditelji Didi, Lejla, Ivana Bojić, Dača Kocjan i Dule Nacionale vrlo brzo su privukli pažnju beogradskih slušalaca. Od tada do danas 90.9 Mhz je frekvencija koju svi znaju i povezuju sa radio Pingvinom. 2011. godine ova radio stanica prelazi u vlasništvo radija „S“ i menja svoju programsku šemu i muzički senzibilitet; rok hitove zamenjuje domaća folk muzika. I danas je, kao i na samom početku, isključivo muzička radio stanica, ali se izbor muzike značajno promenio.
Kako da slušate Radio Pingvin offline i online?

Frekvencija ove radio stanice je 90.9 MHz i, ukoliko živite u Beogradu i neposrednoj blizini, na ovaj način moći ćete da uživate u muzičkom izboru radija Pingvin. Ako muziku slušate online, na zvaničnom sajtu Radio Pingvina možete da izaberete možete da izaberete opciju slušanja muzike uživo. Zapravo, ova internet stranica nema mnogo sadržaja, sve je vrlo svedeno. Posetioci mogu da izaberu da li će slušati domaću ili stranu listu pesama, ali mogu i da sami utiču na kreiranje liste – dovoljno je samo da pošalju svoju muzičku želju. Ovo definitivno izdvaja Radio Pingvin od slušanja ostalih online radio stanica.
Društvene mreže

Radio Pingvin neguje minimalistički pristup i kada su u pitanju društvene mreže. Prisutni su samo na Facebook-u, ali su administratori FB stranice vrlo ažurni i očigledno rade na tome da privuku fanove i povećaju broj svojih pratilaca i slušalaca.

Informacije o Radio Stanici

  • Ime Radio Stanice : Radio Pingvin Beograd
  • Zanr: Zabavna Muzika, Pop Muzika, Rock Muzika
  • Websajt: Radio Pingvin Beograd
  • Informacije: Radio uživo iz Srbije, Slušate online stream, Bitrate: 128 kbps.

Radio Pingvin Beograd Uživo

Radio Pingvin Beograd
Radio Pingvin Beograd