Radio S1 Beograd

Report

Report


Reviews

0 %

User Score

0 ratings
Rate This

Descriptions:

Radio S1 Beograd Uživo

Slušate  Radio S1 Beograd  Uživo preko Interneta!  Radio S1 Beograd Uživo, Srpska radio stanica uživo.  Radio S1 Beograd Uživo, zabavna muzika, pop muzika

Informacije o Radio Stanici

  • Ime Radio Stanice : Radio S1 Beograd
  • Zanr: Zabavna Muzika, Pop Muzika,
  • Websajt: Radio S1 Beograd
  • Informacije: Radio uživo iz Srbije, Slušate online stream, Bitrate: 128 kbps.

O Radio Stanici:

Radio S1 je najslušaniji nacionalni radio na kome se pušta domaća popularna muzika, a kratke vesti emituju na svakih sat vremena.

Zoran Anđelković Baki, istaknuti funkcioner Socijalističke partije Srbije i ministar u za vreme Slobodana Miloševića, osnovao je Radio S 1996. godine. Tokom devedesetih godina prošlog veka, Radio S je počeo da emiotuje na frekvenciji Radio Beograda, izbegavajući registraciju i javno nadmetanje za frekvenciju. Ugovori o deljenju frekvencija sa RTS-om bili su česta praksa tokom 90-ih.

Socijalistička partija Srbije bila je vlasnik Radija S do 2003. godine, kada je na snagu stupa zakon koji je zabranjivao da političke partije poseduju medije. Ljubinka Anđelković, 72-godišnja majka Zorana Anđelkovića, postala je novi vlasnik Radija S.

Radio S1 je dobio nacionalnu frekvenciju tokom raspodele frekvencija 2006. godine. U to vreme spekulisalo se da Radio S ne ispunjavanja kriterijume kvaliteta programa, finansijske transparentnosti ili zalaganja za razvoj radio-difuzije, već da je nacionalnu frekvenciju osvojio kroz političke veze i kontakte.

Radio S1 Beograd Uživo

Radio S1 Beograd
Radio S1 Beograd