TDI Radio Yu–Dance

Report

Report


Reviews

100 %

User Score

1 rating
Rate This

Descriptions:

TDI Radio YU-Dance Uživo

Slušate  TDI Radio Yu-Dance Beograd Uživo preko Interneta! TDI Radio Beograd Uživo, Srpska radio stanica uživo. TDI Radio Beograd Uživo, zabavna muzika, pop muzika

Informacije o Radio Stanici

  • Ime Radio Stanice : TDI Radio Beograd
  • Zanr: Zabavna Muzika, Pop Muzika,
  • Websajt: TDI Radio Beograd
  • Informacije: Radio uživo iz Srbije, Slušate online stream, Bitrate: 128 kbps.

TDI Radio je beogradska radio stanica osnovana 1996. godine, kao pilot projekat preduzeća TDI D. O. O. „TAKO DOBAR IZBOR“ je slogan koji radio sledi i do današnjih dana.

Tih godina ostvarivala je zavidnu slušanost, iako je bila isključivo DJ radio, po prvi put predstavljen na našim prostorima kao takav koncept. Jedinstvena novina TDI Radija je bila i uvođenje tada veoma malo zastupljenog RDS sistema prenosa kratkih poruka na displejima radio-aparata.

Istorija:

Tokom 1997. TDI radio je zatvaran od strane vlasti zajedno sa nekoliko Beogradskih radio-stanica, pod izgovorom da ne poseduje potrebne dozvole, a pritom mu je i uništen deo radio emisone opreme.

Od 2000. do 2005. radio je bio isključivo muzički orijentisan, sa kvalitetnim top-listama i emisijama klupske muzike koje su ostale na programu do danas.

Početkom 2006. godine, raspisan je konkurs za emitovanje radio programa na teritoriji Republike Srbije i grada Beograda. TDI Radio je konkurisao za nacionalno i regionalno pokrivanje (grad Beograd) i 5. jula 2006. godine, odlukom Republičke Radio Difuzne agencije, TDI Radio dobija dozvolu za emitovanje (8 godina) za region grada Beograda.

U narednih 6 meseci, TDI Radio dobija zamah, i probija se između velikog broja tada još uvek aktivnih piratskih radio-stanica, i u 2007. godini pravi ogroman prodor u slušanosti. Toliko veliki da se u nekim segmentima radijskog auditorijuma probija i ispred najslušanijih nacionalnih emitera.

Zabavno orijentisan TDI Radio je danas moderna i uspešna kompanija, koja prati moderne trendove u radiodifuziji. Sa organizacionog aspekta, svakako postavlja standarde u produkciji i ogranizaciji rada. Trendovski muzički orijentisan, naročito u klupskom muzičkom segmentu, TDI Radio postaje nezaobilazan prilikom promocije svih važnijih muzičkih događaja i prati najnovija ostvarenja sa muzičke scene.

Veb-sajt radija svakako doprinosi popularnosti među mlađom populacijom, sa jedinstvenim sadržajima kao što su SMS i MMS poruke koje su postale izuzetno popularan servis koji slušaoci rado koriste. TDI Radio prednjači u internet strimigu, tako da je sada (januar 2008) dnevni maksimum preko 550 slušalaca, sa prosekom slušanosti od preko 120 minuta na internetu. Sistem prikazivanja imena pesama dok slušate internet strim je takođe jedna od jedinstvenih karakteristika TDI MP3 i AAC sistema slušanja preko interneta. Klikom na internet link, učitaćete sve TDI striming servere.

U Avgustu 2007. godine, aktiviran je sada već izuzetno popularan tok-šou program DR. LOVE koji je oborio rekorde slušanosti i pristiglih SMS poruka, te je tokom novembra meseca prosečan broj pristiglih SMS-ova prešao 800 u 2 sata emitovanja emisije.

U Novembru 2007. godine, startovao je jedinstveni „KONTRA KVIZ“ sa potpuno novim pristupom pitanjima i odgovorima slušalaca. Naime, jedinstvenost kviza se ogleda u tome što slušaoci postavljaju pitanja voditelju i timu iz studija, i ako ne dobiju odgovor, dobijaju nagradu u kvizu.

Referentne top-liste su svakako nešto čime se TDI Radio ponosi, TOP 40, kao jedinstvena 120-minutna emisija, 40 najaktuelnijih pesama svetske muzičke produkcije, i CLUB CHART „Let the Sunshine in Your Heart“ referentna klupska top-lista, koja je do sada urađena u preko 250 izdanja.

TDI Radio je nedavno potpisao ugovor sa nekoliko regionalnih radio stanica, koje su postali regionalni ogranci TDI Radija, time omogućujući TDI Radiju da emituje svoje programe u većem delu Srbije.

TDI Radio YU-Dance Uživo

TDI Radio YU-Dance
TDI Radio YU-Dance