Sport Klub 2

Sport Klub 2

Turn Off Light
Auto Next
More
Add To Playlist Watch Later
Report

Report


Reviews

94 %

User Score

4 ratings
Rate This

Descriptions:

Sport Klub 2 Uživo

Sport klub 2 je sportski kanal koji se emituje u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Sloveniji, Mađarskoj i Poljskoj od 2006. godine. U Hrvatskoj se počeo emitovati 2007. a u Makedoniji 2011. godine.

Prikazuje različite vrste sportova kao što su: fudbal, košarka, tenis, moto-sport, američki fudbal, xokej na ledu, odbojka, rukomet, ragbi, atletika i golf. U vlasništvu je United Media. Dostupan je u HD tehnologiji.

Počevši od 22. septembra 2013. godine Sport klub, Sport klub+, Sport klub Prajm i Golf klub su preimenovani u Sport klub 1, Sport klub 2, Sport klub 3 i Sport klub Golf (SK 1, SK 2, SK 3 i SK Golf). Sport klub Golf prikazuje takmičenja sa najvećih svetskih turnira. Pored promene naziva, upotpunosti je promenjen vizuelni identitet uključujući novi logo. Kasnije su dodati i kanali Sport klub HD, Sport klub 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, s tim što kanali Sport klub 5, 6, 7, 8, 9 i 10 emituju program samo po potrebi, a u ostalim terminima se na tim kanalima emituje promo program.

Sport klub 2 prikazuje više od 320 dana godišnje direktnih prenosa. Novi, ujednačeni, nazivi kanala i novi logo i vizuelni identitet pomoći će gledaocima da se snađu u programskoj šemi, koja je svakog dana puna najeksluzivnijih prenosa različitih sportova. Poboljšan je i modernizovan sajt Sport kluba, pa je i taj sve popularniji medij dobio značaj koji zaslužuje.

Sport Klub 2 Uživo

Sport Klub 2
Sport Klub 2

Leave your comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *