Reviews

82 %

User Score

3 ratings
Rate This

Descriptions:

Red TV uživo

Red TV srpski je pretplatnički televizijski kanal u vlasništvu preduzeća Pink International Company.

Prvenstveno kanal je pokrenut 4. novembra 2012. godine pod imenom Pink 2, sa fokusom na kolažni program. Pink 2 je često bio povezivan sa kanalom TV Avala i predstavljan kao njegov naslednik, što je demanovano te rečeno da „Pink 2 nije zauzeo nacionalnu frekvenciju koja je pripadala TV Avala, već je reč o kablovskom kanalu”.

Od 3. oktobra 2020. godine menja ime u Red TV i fokus stavlja na mlađu publiku. U želji da se mladi vrate televiziji koju su zamenili društvenim mrežama, ali i da se trendi, novim i interesantnim sadržajem zadrži postojeća publika, nastala je Red TV: televizija koja su stvorili nosioci internet generacije. Glavni adut Red TV-a su upravo influenseri – instragameri, jutjuberi, tiktokeri zameniće svoje “prirodno stanište” i od 3. oktobra preselili se sa dobro poznatih aplikacija na Red TV.

Emisije Red TV

  • Zornjak

Najnekonvencionalniji jutarnji program na ovim postorima definitivno jeste „Zornjak“. Emisija kolažnog tipa koji vodi Dragan Marinković – Maca, sadrži segmente karakteristične za jutarnje programe. Vedar i zabavan sadržaj idealan za spavalice, kojima je rana zora od 10 sati ujutru, kao i svima ostalima koji uživaju u pozitivnom sadržaju bez politike.

  • Pitam za druga

Stefan Milošević “Panda” i Stefan Kandić “Kendi” kroz emisiju „Pitam za druga“ vode gledaoce kroz najzanimljivija dešavanja u „Zadruzi“, najgledanijem rijaliti formatu na ovim prostorima.U četiri deonice od po 10 minuta prikazuju najzanimljiviji sadržaj iz prethodog dana. Pored toga, prikazuju klipove, fotografije i mimove sa društvenih mreža, a kroz uključenja gledaoci imaju priliku da sa Pandom i Kendijem komentarišu snimke, kao i naslove sa portala Pink.rs, a očekuju ih i intrigantni gosti.

  • Špic

Emisija “Špic” svakog radnog dana od 17:45 donosi sve aktuelnosti, interesantne teme i zanimljive goste. Voditeljski par Anđela Ašanin i Ivan Ivanović “Đus” svojom fantastčnom energijom nude dobru zabavu i smeh. Trude se da ostanete u toku i da budete informisani, kroz svoje jedinstveno prezentovanje. U “Špicu” je neizostavna i dobra muzika, koju biraju rezident di-džejevi DJ Munja i DJ Kobaz.

  • Šlic

Emisija “Šlic” na emituje se svakog vikenda od 17:45, provedite subotu i nedelju uz muziku uživo. Kroz aktuelnosti koje su obeležile nedelju za nama, zanimljive goste, ali i teme koje zanimaju naciju na malo drugačiji način, vodiće vas Aleksandra Gvozdić i Bobana Živanović.

  • Razvlačenje
  • Ne gledam ti ja to
  • Rap & Roll

Sudar generacija, muzičkih ukusa i ličnih dozivljaja muzike. Žika Todorović i mlada Andrijana Cvetičanin puštaju svoje omiljene muzičke videe. Spoj iskustva i mladosti, i različitih pogleda na muziku i svet – unose dinamiku u emisiju “Rap & Roll”. Nije prisutno samo predstavljanje različitih muzičkih pravaca i izvođača, već Žika i Andrijana publiku informišu i sa zanimljivostima koje stoje iza pesama i umetnika, i pričaju priču koja muzika sa sobom donosi.

  • Whatzuuuup

Praćenje gradskih dešavanja, koncerata, premijera, promocija – sve što publika treba da zna o novim filmovima, knjigama, albumima, novim interesantnim mestima u gradu i ljudima prezentuju nam Mila Stefanovska, Saška Veselinov i Ilija Božinović.

Red TV uživo

Red TV
Red TV

Leave your comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *