Naxi Boem Radio

Report

Report


Reviews

100 %

User Score

2 ratings
Rate This

Descriptions:

Naxi Boem Radio Beograd Uživo

Slušate  Naxi Boem Radio Beograd Uživo preko Interneta! Naxi Boem Radio Beograd Uživo, Srpska radio stanica uživo. Naxi Boem Radio Beograd Uživo, narodna muzika, folk muzika

Informacije o Radio Stanici

  • Ime Radio Stanice : Naxi Boem Radio Beograd
  • Zanr: Narodna Muzika, Folk Muzika,
  • Websajt: Naxi Boem Radio Beograd
  • Informacije: Radio uživo iz Srbije, Slušate online stream, Bitrate: 128 kbps.

Naxi radio, najslušanija beogradska radio stanica, osnovan je 1994. godine, a od 2011. formiran je Naxi media tim koji, pored radija, obuhvata i Naxi portal i Naxi digital – prvu mrežu digitalnih radio stanica u Srbiji.

Naxi radio, najslušanija beogradska radio stanica, osnovan je 1994. godine, a od 2011. formiran je Naxi media tim koji, pored radija, obuhvata i Naxi portal i Naxi digital – prvu mrežu digitalnih radio stanica u Srbiji.


Naxi radio
 osnovan je 29. novembra 1994. godine i veoma brzo se našao na samom vrhu liste najslušanijih stanica, zahvaljujući, pre svega kvalitetnoj pop i soft rock muzici. Moglo bi se reći da je u pravom trenutku pronašao taj „prostor“ koji je nedostajao na medijskoj (a pre svega radijskoj) sceni Srbije.

Uvek stremeći boljem, kvalitetnijem i sadržajnijem programu, Naxi radio je, uz pomoć stručnih konsultanata, ali pre svega zahvaljujući ogromnoj volji i viziji i sopstvenim resursima, postao prva domaća radio stanica formatizovana po najvišim standardima koji su se u tom trenutku primenjivali u Engleskoj, Sjedinjenim Američkim Državama, Holandiji, Nemačkoj, Mađarskoj….

AC ( Adult Contemporary) format, odnosno, precizno utvrđena programska šema sa kratkim i zanimljivim govornim segmentima i obiljem kvalitetne domaće pop i soft-rock muzike, visoko su pozicionirali Naxi radio.

Naxi Boem Radio Beograd Uživo

Naxi Boem Radio
Naxi Boem Radio