Radio JAT Chill out

Report

Report


Reviews

100 %

User Score

1 rating
Rate This

Descriptions:

Radio JAT Chill out Uživo

Slušate  JAT Radio Chill out Beograd  Uživo preko Interneta!  JAT Radio Chill out Uživo, Srpska radio stanica uživo.  JAT RadioChill out Beograd Uživo, zabavna muzika, pop muzika

Informacije o Radio Stanici

  • Ime Radio Stanice : JAT Radio Chill out
  • Zanr: Zabavna Muzika, Pop Muzika,
  • Websajt: JAT Radio Chill out Beograd
  • Informacije: Radio uživo iz Srbije, Slušate online stream, Bitrate: 128 kbps.

Radio Jat (ćirilica na srpskom jeziku: Radio Jat) je radio stanica u Srbiji i bila je podružnica nacionalnog avioprevoznika Jat Airvais koji posluje u gradskom području Beograda. Radio stanica je prodata „Happi media compani“. Stanica je i dalje partner nacionalnog prevoznika i odlučeno je da naziv ostane isti umesto da ga menja.

Radio Jat je osnovan 1. aprila 1999. godine i radi na 95,7 MHz u gradskom području Beograda. To je urbana, informativna, muzička i komercijalna radio stanica. Takođe je od 2005. uspeo da se emituje širom Srbije na 102,7 MHz.

Nagrada Radio Head dodeljuje se kompanijama koje su doprinele turizmu, a u proteklih godinu dana Radio Jatu je dodeljeno dva puta.

Prema poslednjim rezultatima rejtinga prikupljenim u junu 2006. godine, Jat je peta najslušanija radio stanica u Beogradu. Zauzima 13. mesto u Beogradu za najslušaniju radio stanicu mlađe generacije (u starosnoj grupi od 16 do 25 godina) i 11. je najslušanija radio stanica u Srbiji.

Krajem 2006. godine, radio stanica je prodata „Happi media group“. Kao rezultat toga, predstavljen je novi logo i veb stranica.

Radio Jat je 1. septembra 2009. godine dobio dozvolu za emitovanje programa od Republičke radiodifuzne agencije Srbije (RRA). Plejlista se sastoji od srpske pop muzike i ažuriranja vesti svakog sata. Emitovanje se može čuti na 90,2 MHz u Beogradu i preko interneta. Novi vlasnik je Radio TDI, takođe iz Beograda.

Radio JAT Chill out Uživo

Radio JAT Chill out
Radio JAT Chill out

Leave your comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *