Radio DAŠ

Report

Report


Reviews

90 %

User Score

1 rating
Rate This

Descriptions:

Radio DAŠ Bijeljina FM 105.5 Uživo

Slušate Radio DAŠ Bijeljina uživo preko Interneta. Radio DAŠ Bijeljina, Narodna Muzika, Folk Muzika

O Radio Stanici:

Radio DAŠ je počeo sa radom 1995. god. Adresu nije mjenjao svih 11 god. Ul. Stevana Krnjića 18 Bijeljina. Osmišljen kao muzičko-komercijalna radio stanica što je do dan danas i ostalo. Ako se uzme u obzir vrijeme u kome živimo ostao i apolitičan.

Program se od prvog dana emituje 24 časa dnevno od čega 80% zauzima muzika. Posjedujemo bogatu muzičku arhivu a akcenat stavljamo na staru domaću narodnu pjesmu kao i na snimke živih svirki. Sa pravom se možemo pohvaliti da je u proteklim godinama kroz našu radio stanicu prodefilovala pleada najvećih zvijezda domaće muzičke scene.

U eri pojavljivanja masovnih media uspeli smo se izboriti za svoje mjesto na skali radio talasa, a na kojem smo mjestu, to znamo mi i Vi. Najbolji pokazatelj za to je Vasa slusanost. To znamo po Vašim telefonskim pozivima, SMS porukama i posječenosti ovog sajta.

Otvoreni smo za sve nase slušaoce. Rado primamo pohvale ali i sugestije. Tako da i Vi ucestvujete u kreiranju programa, sto se kroz sve ove godine pokazalo kao idealno rješenje.

Radio DAŠ Bijeljina FM 105.5 Uživo

Radio DAŠ
Radio DAŠ